// Qa
Assalamualaikum!

Seorang tipikal yang berangan tak sudah



Diaries Owner Linkies

cari jodoh ke? mungkin saya kot emmmm (kalau awak lelakilah)




You make my day *cough* *cough*

Assalamualaikum

Macam tak boleh bla nooo je tajuk tu haa hahahhahaha. Okay jap jap, disini coretan ku bukan tentang si dia bakal suami ku tapi....... hanya imaginary bakal suami........ aamiin. Thankyou aamiinkan! hahahhahahaha

Tudiaaa dok gelak sakan tak ingat dunia, apa gila ka pompuan ni. Okay already done tengok super spontan and perempuan mana yang dah tengok super spontan tak jatuh cinta dgn jepp? mungkin ada sesetengah atau sesuku? maybe? hati orang siapa tau? tenenene....... merepek dah. And ya wa gentlygewrl admit terjatuh pada senyuman dia. Emboih emboih tak mudohla hahahahaha. Actually ada orang duk tweet duk status tu entah sumber mana tapi mmg terasa macam betul jugak "lelaki yang kelakar ni akan buat kita jatuh cinta tanpa kita sedar" Tu diaaaaaaaaa noqqqq. Aha tadi tamat je super spontan 2013 ni pi search gambar jepp. First first tu fall in love lagi, yang lepas lepas tu terburai gelak. Tengok muka dia pun dah boleh tergelak sakan and ianya bukan salah satu simptom simptom sbb dah suka ke dia jadi gelak automatik okay 


tapi sebab seiklas hati dia mmg lawak hahahhahahaha k ini poyo cikiwt

           

            THIS SMILE KILL ME OMG HAHAHAHA
       

       

       

      OMG HAHAHAHAHAHAHAHAHA
     

          
                    
          KEMBAR KE PE HAHAHAHAHAHA


Dah pukul 2 dah pun still tak tido lagi hidung pun dah srott srott bagaikan duduk di korea sejuknya. the puih -.- Dia ni kadang kadang hensem kadang kadang tak tapi bagi aku whoever he is he did a joke without being a fake and that was the reason why he was funny and make people in love....... hahahaha tetiba rasa nak gelak. Rupa tak penting asal diri sendiri tu macam mana hoooo, ni kalau cakap depan member ni mmg saja nak kena boo sbb cakap aku poyo

Nak boo tu boo lah whatever okay. I totally love his smile his joke his height his poyoness and whatever blablabla lahh hahahaha k k


WHY LAH WEH HAHAHAHAHAHAHAHA


Loteh den golak malam ni aih. cewamat mawam Assalamualaikum ~~